Social

Tânăr reținut de polițiști după ce a condus cu 181 km/h pe contrasens și avea permisul suspendat

Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe un tânăr, în vârstă de 22 de ani, care a fost înregistrat cu aparatul radar conducând un autoturism cu o viteză de 181 de km/h pe sensul opus de mers, în localitatea Morăreni și a refuzat să oprească la semnalele regulamentare ale acestora.

„La data de 1 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Reghin au înregistrat cu ajutorul aparatului radar, pe raza localității Morăreni, județul Mureș, un autoturism rulând cu o viteză de 181 de km/h pe sensul opus de mers. În data de 5 ianuarie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat șoferul autoturismului, un tânăr în vârstă de 22 de ani. În urma verificărilor efectuate în baza de date a rezultat faptul că tânărul figurează cu dreptul de a conduce suspendat. Conform legislației în vigoare, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei pentru depășirea vitezei regulamentare, 870 de lei pentru deplasarea pe sensul opus de mers și cu avertisment pentru neoprirea la semnalele regulamentare ale polițiștilor”, a anunțat, joi, Inspectoratul de Poliție Județean Mureș.

Polițiștii i-au întocmit tânărului un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, l-au reținut pentru 24 de ore și continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a acestuia.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.