Administrație

Noul subprefect Corneliu Mureșan a fost instalat în funcție

Corneliu Mureșan a depus jurământul ca subprefect al județului Alba

Noul subprefect de Alba, social-democratul Corneliu Mureșan, a fost învestit, joi, în funcție, la eveniment asistând, printre alții, parlamentarii PSD de Alba și primari ai acestui partid din județ.

În vârstă de 35 de ani, Corneliu Mureșan a ocupat din 2017 funcția de director al Clubului Sportiv „Unirea” Alba Iulia. El este la cel de-al doilea mandat de consilier județean. A fost președinte al TSD Alba, iar actualmente este secretar executiv al PSD Alba.

Acesta a depus joi jurământul, la eveniment fiind prezenți, alături de prefectul Nicolae Albu (PNL) și subprefectul Vincze Andrei (UDMR), președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel (PNL), dar și senatorul PSD de Alba, Călin Gheorghe Matieș, deputatul PSD Radu Marcel Tuhuț, președinte al PSD Alba, precum și primari social-democrați din județ.

„În politică nu am ars nici o etapă, iar numirea într-o funcție, precum cea de subprefect, nu este o răsplată, ci o mare responsabilitate. Pentru mine, cetățeanul, drepturile și interesele sale, vor fi pe primul plan. Cu această ocazie, îi îndemn pe cetățenii județului Alba să nu ezite să mă contacteze pentru a-i ajuta să rezolve problemele cu care se confruntă”, a transmis Corneliu Mureșan, după ce a fost numit în funcție de către Guvern.

El a adăugat că va începe o „muncă grea, dar frumoasă, care implică responsabilitate și determinare”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.