Sănătate

3800 de medici de familie au încheiat contracte pentru testarea CoViD-19. Lista a fost publicată pe site-ul Ministerului Sănătății

Peste 3800 de medici familie au încheiat contracte pentru testarea în vederea depistării CoViD-19 la toți pacienții care se încadrează în definițiile de caz ale INSP, lista acestor cabinete fiind publicată duminică, pe site-ul Ministerului Sănătății (MS).

Lista cabinetelor de medicină de familie care vor efectua testări, având încheiate contracte cu casele de asigurări de sănătate, postată pe pagina de web a Ministerului Sănătății, www.ms.ro, este în dinamică, se precizează într-o informare transmisă de minister.

„Ministrul Sănătății, prof. dr. Alexandru Rafila consideră că testarea la medicul de familie reprezintă soluția pentru accesul facil al bolnavilor la diagnostic rapid, evaluare și monitorizare. Ministrul Sănătății mulțumește medicilor de familie pentru implicare și îi încurajează să participe în număr cât mai mare la efortul național de control al pandemiei și de reducere a numărului de cazuri grave și de decese, care se poate realiza numai prin solidaritate și profesionalism”, se arată în informarea citată.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.