Social

Incendiu la Căminul de Îngrijire al Vârstnicilor din Abrud, stins de pompieri

Un tablou electric al Căminului de Îngrijire al Vârstnicilor din orașul Abrud a luat foc miercuri după-amiaza (fotografie de arhivă)

Un tablou electric al Căminului de Îngrijire al Vârstnicilor din orașul Abrud a luat foc miercuri după-amiaza, scoțând un fum negru și gros, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) al județului Alba.

„Stația de Pompieri Cîmpeni intervine pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un tablou electric” de la Căminului de Îngrijire al Vârstnicilor din orașul Abrud, au transmis reprezentanții ISU Alba. „Din primele informații incendiul se manifesta la tabloul electric cu degajări mari de fum iar în interior există posibilitatea surprinderii de victime”, au mai precizat pompierii.

Forțele ajunse la locul intervenției au reușit localizarea si lichidarea incendiului și evacuarea tuturor persoanelor surprinse în interior. Este vorba despre 50 de beneficiari evacuați, in aceste momente personalul este in siguranță, au mai informat pompierii.

Nu sunt probleme de natură medicală sau intoxicații cu fum. „Se procedează in continuare pentru înlăturarea efectelor negative și asistenta persoanelor afectate”, au adăugat pompierii.

La fața locului au fost trimise trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială SMURD tip B2, și două abulanțe de la Serviciul de Ambulanță al județului și de la SVSU Abrud.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.