Sport

Nouă cazuri de CoViD-19 la echipa de volei din Blaj. Meciul cu CS Medgidia a fost amânat

Meciul care urma să se dispute sâmbătă, la Blaj, împotriva echipei din Medgidia, a fost amânat

Mai multe cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2 au fost depistate în lotul echipei Volei Alba Blaj, motiv pentru care meciul pe care sportivele urmau să îl dispute sâmbătă, la Blaj, în etapa a 14-a a Diviziei A1, împotriva echipei din Medgidia, a fost amânat.

Surse apropiate echipei au precizat, sâmbătă, pentru Agerpres, că este vorba de 9 cazuri de infectare, jucătoare și membri ai staff-ului. Toți erau vaccinați anti-CoViD-19.

Reprezentanții clubului au anunțat, vineri seara, pe pagina oficială de Facebook, că meciul Volei Alba Blaj – CS Medgidia a fost amânat.

„Meciul Volei Alba Blaj – CS Medgidia, care ar fi trebuit să se desfășoare sâmbătă, 29 ianuarie, de la ora 18.00, a fost amânat pentru o dată ulterioară, după ce, în urma testării de astăzi, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu CoViD-19 în lotul echipei noastre”, au transmis reprezentanții clubului de volei.

Numărul cazurilor de CoViD-19 a crescut substanțial în ultima săptămână și în Blaj, municipiu în care rata de infectare a ajuns la 6,06, cu 125 de cazuri în ultimele 14 zile. Numai vineri au fost depistate 33 de noi cazuri și 7 reinfectări.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.