Sport

Judoka Alexandru Sibișan a obținut locul 7 la Cupa Europeană pentru juniori din Atena

Alexandru Sibișan (stânga) s-a descurcat onorabil la competiția din Grecia (fotografie de arhivă)

Alexandru Sibișan (18 ani) a obținut o clasare onorabilă la o importantă competiție internațională de judo. Sportivul din Alba Iulia, legitimat la CS Unirea și CSM Pitești, s-a clasat pe locul 7 la Cupa Europeană pentru juniori de la Atena, Grecia, ce s-a desfășurat în perioada 25-27 martie, informează clubul.

Alexandru Sibișan, care este elev la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia și membru al lotului național național de judo, a concurat la categoria –90 de kilograme.

„Acest rezultat, obținut la o competiție pe plan extern, la care au concurat sportivi extrem de valoroși, este un motiv de mândrie pentru colectivul CS Unirea Alba Iulia (director Daniela Moșneag) și pentru antrenorii secției de judo Dinu Alin și Dinu Cristian”, se arată într-un comunicat de presă dat publicității miercuri.

La competiția amintită, sportivul albaiulian a reușit să câștige două meciuri împotriva unor competitori din Franța și Grecia, însă a pierdut în fața unor sportivi din Israel și Letonia.  

Următoarea competiție pentru secția de judo la care vor participa Alexandru Sibișan și Laura Bogdan este campionatul Național U21, de la Focșani, care se va
desfășura în perioada 1-3 aprilie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.