Sport

Alexandru Sibișan a obținut medalie de argint la Campionatul Național de Judo U21

La Campionatul Național de Judo U21, Alexandru Sibișan a obținut o medalie de argint

Alexandru Sibișan, sportiv legitimat la CS Unirea Alba Iulia, a obținut medalia de argint la Campionatul Național de Judo U21, desfășurat în perioada 1-3 aprilie 2022 la Focșani.

Alexandru Sibișan (18 ani) a concurat la categoria –90 de kilograme. Acesta este membru al lotului național de judo, având dublă legitimare (CS Unirea Alba Iulia, CSM Pitești).

Campionatul s-a desfășurat în sistem eliminatoriu. Sportivul albaiulian a câștigat trei meciuri: din optimi, sferturi de finală și semifinală, însă a pierdut în finală și astfel s-a clasat pe locul al doilea.

Alexandru Sibișan este elev al Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia (director Daniela Mateica) cu care CS Unirea Alba Iulia (director Daniela Moșneag) are o foarte bună relație de colaborare.

Sibișan este pregătit de către antrenorii Dinu Alin și Dinu Cristian.

Campionatul Național de Judo de la Focșani a fost organizat de către Federația Română de Judo, în parteneriat cu Ministerul Sportului.

Următoarea competiție pentru secția de judo a CS Unirea Alba Iulia, la care va participa sportiva Bogdan Laura, este Cupa Europeană de Cadeți de la Teplice, în 9 aprilie 2022.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.