Social

O casă abandonată din municipiul Sebeș a fost incendiată cu intenție

Un incendiu a izbucnit marți seara în municipiul Sebeș, fiind afectată o casă părăsită din localitate, despre care localnicii spun că ar fi folosită de persoanele fără adăpost din oraș. Pompierii cred că cineva ar fi incendiat-o cu intenție.

„Garda de intervenție Sebeș a fost solicitată să intervină pentru localizarea și stingerea unui incendiu în mun. Sebeș”, se arată într-o informare a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba. Potrivit pompierilor, „la ajungerea forțelor de intervenție la locul solicitării incendiul se manifesta cu ardere generalizată la întreaga locuință”

Locuința în totalitate, pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați, însă nu au existat victime. Pompierii au folosit în cursul intervenției două autospeciale de stingere a focului cu apă și spumă.

„Construcția era nelocuită de ceva timp, iar din informațiile vecinilor în aceasta mai erau văzute uneori, persoane fără adăpost”, au mai precizat reprezentanții pompierilor, care au stabilit că incendiul ar fi fost provocat de o „acțiune intenționată”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.