Mozaic

„O singură inimă”, a Florinei Nina Breazu, va fi lansată la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia

Autoarea cărții „O singură inimă”, Florin Nina Breazu (foto: www.facebook.com/breazu.nina)

Marți, 24 mai 2022, de la ora 18.00, Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba invită pasionații de lectură la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, în Sala de sport „Nicușor Marcu”, unde va avea loc lansarea cărții „O singură inimă”, de Florina Nina Breazu.

„Doresc ca prin această carte să transmit un mesaj, acela de a ne iubi și de a ne ajuta aproapele necondiționat, de a-i întinde o mână de ajutor atunci când strigă după el, de a-l îmbrățișa cu tot sufletul. Să ne urmăm întotdeauna visul! Când îl avem pe Dumnezeu în suflet, totul este posibil! Să căutăm oamenii noștri, acei oameni devotați, sinceri și loiali. Să căutăm acei oameni pozitivi, acei oameni care te ajută să evoluezi, care știu să te pună în valoare, acei oameni care știu să te mustre cu blândețe. Să învățăm copiii și nepoții să țină fruntea sus cu demnitate, să fie drepți și corecți, să aibă respect față de părinți și bunici, față de cei care le-au pus pentru prima dată condeiul și ceaslovul în mână, să iubească tradiția și spiritualitatea românească… învățați-i pe ei! Nu lăsați clipa să treacă pe lângă voi și nici timpul să vă ia clipa! Nihil sine Deo!”, transmite autoarea.

Volumul va fi prezentat de prof. Daniela Floroian, moderatorul lansării cărții de debut în proză al economistei Florinei Nina Breazu, iar la final elevi ai Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia vor oferi un moment artistic, urmat de un recital susținut de interpreta Maria Dan Păucean.

Evenimentul de marți, 24 mai 2022, are loc în cadrul proiectului 3.17 Lansări și prezentări de carte, în organizarea Consiliului Județean Alba și a Bibliotecii Județene “Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.