Educație

Universitatea „1 Decembrie” are un nou Doctor Honoris Causa

Academicianul Lucian Liviu Albu (primul din dreapta) este, începând de vineri, Doctor Honoris Causa au universității din Alba Iulia (foto: captură video)

Începând de vineri, 20 mai, Universitatea „1 Decembrie” din Alba Iulia are un nou Doctor Honoris Causa. Cu ocazia Conferinței Internațională a Facultății de Științe Economice (ICMEA) 2022, academicianul Lucian Liviu Albu a primit onorantul titlu onorific al instituției albaiuliene.

În perioada 19 – 20 mai 2022, sub egida Facultății de Științe Economice din cadrul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia și a Institutului de Studii Financiare din București, s-a desfășurat cea de-a XIV-a ediție a conferinței internaționale International Conference on Management, Economics and Accounting – ICMEA 2022, în prezența a peste 180 de persoane.

Evenimentul a urmărit schimbul de idei și diseminarea rezultatelor diverselor cercetări realizate în domeniul economic și s-a adresat, în egală măsură, mediului de afaceri, cercetătorilor, cadrelor didactice, specialiștilor și profesioniștilor din domeniul economic, precum și doctoranzilor, masteranzilor și studenților Universității, dar nu numai.

Deschiderea oficială a evenimentului a avut loc în data de 19 mai 2022.

Cea de-a doua zi a evenimentului a debutat cu acordarea titlului de Doctor Honoris Causa Academicianului Lucian Liviu Albu, „un nume cu o greutate deosebită în domeniul economic”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.