Sănătate

Medicul Hurani Majid își reia funcția de director medical al Spitalului Municipal Aiud

Începând de miercuri, medicul Hurani Majid revine pe postul de director medical al Spitalului Municipal Aiud, informează Primăria municipiului într-o postare pe pagina de socializare a instituției.

„Începând de astăzi, 25 mai 2022, domnul Dr. Hurani Majid revine pe postul de director medical în cadrul Spitalului Municipal Aiud. Pe această cale îi mulțumim pentru activitate domnului Dr. Burchiu Daniel și îi transmitem mult succes noului director medical!”, mai precizează reprezentanții autorității locale.

Medic primar cardiolog, Hurani Majid este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, în promotia 1996. A făcut stagiatura la Spitalul Regional Nahariya (Israel) obținând dreptul de liberă practică în Israel.

Cu un rezidențiat în specialitatea Cardiologie la Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca (în perioada 1998 – 2003), Hurani Majid profesează ca medic primar cardiolog la Spitalul Municipal Aiud din anul 2018, unde a deținut funcția de director medical interimar.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.