Administrație

Anunț ciudat al Primăriei Teiuș: „Începutul a fost făcut cu Abrud, urmând ca în scurt timp să urmeze Teiuș”

Primăria orașului Teiuș a dat vineri publicității, pe contul de Facebook al instituției, o informare în care anunță că proiectul local de construire a unei creșe urmează să fie aprobat și se pronunță împotriva „speculațiilor” pe acest subiect.

„Grija pentru cei mici este o prioritate absoluta pentru administrația locala teiușană! În cadrul programului național demarat de Ministerul Dezvoltării, în județul Alba au aplicat pentru «Construire si dotare creșă» orașele Teiuș, Abrud și Câmpeni, program derulat prin Compania Națională de Investiții! S-au făcut toate demersurile legale necesare pentru depunerea acestor proiecte, iar începutul a fost făcut cu orașul Abrud, urmând ca în scurt timp să urmeze Teiuș și Câmpeni!”, se arată în postarea cu multe semne de exclamare.

„Copiii și părinții lor au nevoie de această creșă iar orice speculație pe aceasta tema este neproductivă, ba chiar periculoasă mai ales când este vorba de cei mici! Muncim pentru comunitatea noastră așa cum am făcut și până acum, iar rezultatele sunt judecate de cetățeni!”, se mai arată în comunicarea autorității locale, care nu mai cuprinde alte precizări.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.