Administrație

Baza de agrement din Blaj se va redeschide vineri, 3 iunie. Primăria a anunțat și tarifele

Baza de agrement din municipiul Blaj, un ștrand pentru adulți și trei bazine pentru copii, o investiție a administrației locale în parteneriat cu Consiliul Județean (CJ) Alba, se va redeschide vineri, 3 iunie, noile tarife fiind mai mari față de cele din ultimii trei ani.

„Începând din acest an, au fost stabilite noi tarife de acces la baza de agrement. Prețul unui bilet/brățară va fi de 20 lei/adult și 10 lei/copiii sub 14 ani, indiferent de numărul intrărilor și al ieșirilor în/din baza de agrement din ziua respectivă, iar prețul (de închiriere a – nota red.) unui șezlong va fi de 5 lei”, se arată într-un comunicat transmis, vineri, de administrația municipiului Blaj.

În ultimii trei ani, prețul unui bilet a fost de 15 lei/adult și de 8 lei/copii mai mici de 14 ani.

Cu excepția zilei de luni, când au loc lucrări de întreținere, accesul în baza de agrement Blaj va fi posibil în fiecare zi de marți până duminică, între orele 9.00 și 20.30.

Baza de agrement, o investiție de peste 3,5 milioane de lei, a fost realizată printr-o asociere între CJ Alba și Primăria municipiului Blaj.

Odată cu deschiderea bazei de agrement, se va închide pe perioada verii bazinul acoperit de înot. O investiție a autorităților locale în valoare de un milion de euro, bazinul a fost dat în folosință în urmă cu doi ani. Acesta se va redeschide în septembrie, la finalul sezonului estival.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.