Social

Bărbatul care a dat foc casei din Aiudul de Sus a fost reținut

Un bărbat din municipiul Aiud a fost reținut vineri de polițiști după ce, în cursul dimineții de vineri, fiind sub influența băuturilor alcoolice, ar fi provocat un incendiu la un imobil nelocuit din Aiudul de Sus.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, Detașamentul de pompieri Aiud a fost solicitat să intervină pentru localizarea și stingerea unui incendiu la o locuință din Aiudul de Sus.

„La ajungerea forțelor de intervenție la locul solicitării, incendiul se manifesta cu flacăra vizibilă la acoperișul casei, aceasta fiind nelocuită. Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite. A ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați”, a transmis ISU Alba.

Casă nelocuită în Aiudu de Sus cuprinsă de un incendiu

Ulterior, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Alba a informat că, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat de 54 de ani, din Aiud, care, fiind sub influența băuturilor alcoolice, ar fi provocat incendiul respectiv.

„Față de bărbatul bănuit de distrugere, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale”, a precizat IPJ Alba.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.