Social

Un adolescent a murit electrocutat în spatele silozurilor din Alba Iulia

Zona Bărăbanț este cunoscută pentru victimele electrocutate la linia de contact a căii ferate (fotografie de arhivă)

Un adolescent care s-a electrocutat joi după-amiaza în Alba Iulia a fost declarat decedat după ce nu a răspuns manevrelor de resuscitare, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Alba.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, un echipaj SMURD Alba a intervenit, în cooperare cu SAJ Alba, în municipiul Alba Iulia, zona Bărăbanț, în spatele Silozurilor, pentru acordarea primului ajutor medical unui minor care era posibil electrocutat.

Victima, în vârstă de aproximativ 15 ani, se afla în stop cardio-respirator, iar forțele prezente la locul solicitării au început manevrele de resuscitare.

„Din nefericire, băiatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestuia”, au transmis reprezentanții ISU Alba.

Potrivit Poliției, minorul s-a electrocutat în zona gării Bărăbanț din municipiul Alba Iulia.

Din cercetările efectuate de către polițiştii Serviciului Județean de Transporturi Alba, a rezultat că minorul, în vârstă de 15 ani, din Alba Iulia, s-ar fi urcat pe un vagon din compunerea unui tren de marfă și a fost electrocutat. Nu este pentru prima dată când în zona respectivă adolescenți au murit electrocutați după ce au urcat pe vagoane de tren.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.