Educație

Fotografie de promoție. Iată-i pe elevii Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia la ora absolvirii

„Timpul pare a fi o entitate stranie, care se măsoară doar prin prisma sufletului nostru. Uneori, un moment pare a fi o eternitate, iar alteori, același timp își dezvăluie mirajul și totul dispare cât ai clipi”.

Astfel începe mesajul Promoției 2022 „Încoronarea de la Alba Iulia – 100” la ora despărțirii de școală, publicat pe contul de Facebook al instituției. „Timpul ne-a adus aici în urmă cu patru ani, când eram doar copii, cu incertitudinile și cu fragilitățile specifice vârstei”, se spune în mesaj, în care se mai arată că „sutele de ore de pregătire, toată valoarea dumneavoastră (a profesorilor – nota red.) măsurată în cunoștințe și abilități ne-au transformat în acești tineri educați, capabili să înfrunte viitoarele greutăți ale vieții”.

„Fiecare dintre noi va scrie o nouă filă și vreau să aveți curajul să fiți desăvârșiți în ceea ce faceți, să fiți modele pentru oamenii din jur, dar și sprijin pentru cei în nevoie. Nu uitați să petreceți timpul mai mult «fiind» decât «făcând» pentru că același timp ne va măsura neîndurător existența”, sunt îndemnați proaspeții absolvenți.

„Timpul ne-a adus astăzi împreună și tot el ne va purta pașii spre un viitor pe care doar putem să ni-l imaginăm!”, se mai arată în mesajul Promoției 2022 „Încoronarea de la Alba Iulia – 100”, care este însoțit de o fotografie în care apar toți elevii absolvenți ai instituției militare de învățământ.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.