Social

Celebra garsonieră de 11 mp din Cluj-Napoca este dată iar spre închiriere

Celebra garsonieră de 11 metri pătrați din Cluj-Napoca ce a devenit virală pe internet în doar câteva ore a fost dată spre închiriere iar. Proprietarul a scăzut puțin prețul, însă criticile clujenilor sunt prezente și de această dată, scrie monitorulcj.ro.

Garsoniera de 11 mp care a devenit virală pe internet în luna februarie 2022 este din nou liberă, iar proprietarul caută chiriaș. De această dată vrea să o închirieze cu 190 de euro, cu 10 euro mai puțin decât în urmă cu câteva luni.

Un anunț a fost publicat de Panoramic Imobiliare Cluj, atât pe site-ul agenției de imobiliare, cât și pe pagina de Facebook unde a adunat din nou un val de reacții din partea internauților.

Anunțul postat de Panoramic Imobiliare Cluj legat de garsoniera de 11 mp sună în felul următor: „Propunem spre închiriere garsonieră de 11 mp, cartier Gheorgheni, localizată pe strada Zambilei; complet mobilată și utilată; compusa din: cameră împreună cu bucătăria, hol și baie; suprafață de 11 mp; aproape de mijloace de transport în comun; aproape de magazine alimentare; acces facil spre punctele de interes din zonă (Iulius Mall, Parc, Baza Sportiva Gheorgheni etc.); nivel: etaj 4/4; parcare: posibilitate in zona; preț: 190€”, se arată în anunț.

Comentariile de pe Facebook sunt în mare parte glume și fac referire la spațiul foarte mic pe care îl are garsoniera. Iată câteva dintre acestea:

  • „Dacă nu ești atent când bagi cheia in ușă ii înjunghii pe toți dinăuntru.”
  • „S-a asfixiat chiriașa?”
  • „Dacă ai scăpat pe jos bolul cu cereale trebuie să faci curat peste tot.”
  • „O lumânare este suficientă pentru iluminarea vizuinii.”
  • „Dacă intră un hoț în această garsonieră o să creadă că deja a ajuns în celulă!”
  • „Acel moment când cu degetul mic de la un picior poți să aprinzi becul, deschizi geamul, pornești mașina de spălat, tragi apa la baie.”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.