Administrație

Aiudul va avea un bazin de înot pe strada Ostașilor

Primăria municipiului Aiud anunță că proiectul său pentru construirea unui bazin de înot în localitate a fost aprobat, investiția urmând a fi finanțată integral prin Compania Națională de Investiții.

„Ne bucurăm enorm că proiectul nostru privind construirea unui bazin de înot didactic la Aiud a fost aprobat de către Ministerul Dezvoltării”, se arată într-o informare a Primăriei Aiud.

„Noul fenomen al sportului românesc – David Popovici – tânărul de 17 ani care impresionează o lume întreagă cu abilitățile sale de natație, devine un idol pentru tot mai mulți tineri din țară. Rolul autorităților publice este acela de a se îngriji de faptul că există condiții pentru ca cel puțin toți copiii de ciclu primar să învețe să înoate în școală. Bucuria noastră constă în faptul că prin acest bazin de înot se creează condițiile pentru ca elevii să aibă oportunitatea de a mai practica un sport în Aiud”, mai transmit reprezentanții autorității locale.

Noul bazin de înot va fi construit pe strada Ostașilor, proiectul intrând în faza de licitație publică pentru proiectare și execuție, fiind finanțat integral prin Compania Națională de Investiții.

One Comment

  1. Pingback: Realizarea bazinului de înot de la Aiud, scoasă la licitație publică – Ziarul Mesagerul de Alba

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.