Administrație

Ședință la Colegiul Prefectural. Concluziile privind munca nedeclarată în județul Alba

Reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Alba au prezentat, luni dimineața, în cadrul ședinței Colegiului Prefectural al Județului Alba concluziile controalelor având ca tematică centrală combaterea muncii nedeclarate. De asemenea, s-a mai discutat despre stadiul realizării Programului de ocupare al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Alba.

Ședința s-a desfășurat sub conducerea prefectului Nicolae Albu.

„În prima parte a ședinței au fost prezentate următoarele teme de pe ordinea de zi a Colegiului Prefectural: 1. Rezultatele acțiunilor de control, pentru combaterea muncii nedeclarate, desfășurate de inspectorii de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Alba, prezentare realizată de dl. Calman Gabor Zsolt – Inspector șef adjunct al ITM Alba; 2. Stadiul realizării Programului de ocupare al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Alba, prezentare realizată de dl. Lazăr Sorin – Director adjunct al AJOFM Alba”, se arată într-o informare a instituției guvernamentale.

În cea de-a doua parte a ședinței au fost discutate teme de interes specifice, iar în final a fost adoptată Hotărârea nr. 9/ 2022, privind stabilirea datei și a tematicii ședinței următoare a Colegiului Prefectural, mai precizează reprezentanții Instituției Prefectului Alba.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.