Administrație

Expoziție de fotografie „Justiția în arhitectură. Arhitectura Justiției” de Ziua Justiției

Anul acesta la Curtea de Apel Alba Iulia „Ziua Justiției” a fost marcată într-un mod inedit prin vernisajul expoziției de artă fotografică „Justiția în arhitectură. Arhitectura Justiției”, informează instituția.

Expoziția cuprinde o selecție a fotografiilor realizate de Vasile Sârb, fotograful Centrului de Cultură Augustin Bena, la toate instanțele din circumscripția teritorială a Curții de Apel Alba Iulia.

Evenimentul, la care au participat peste 200 de colegi judecători, grefieri, funcționari publici și alte categorii de personal de la instanțele din raza teritorială, a fost organizat ca o expresie a conexiunii justiției cu arta vizuală, dar și pentru a avea o radiografie a instanțelor la acest moment.

Programul evenimentului a cuprins, pe lângă susținerea unor materiale tematice, și un moment surpriză: lansarea volumului de poezii „Expresii”, tipărit în urmă cu câteva zile, în prezentarea și lectura autorului, Marinela Iacob, judecător în cadrul Tribunalului Hunedoara.

„Mulțumim pentru suportul artistic deosebit oferit evenimentului de către Centrul de Cultură Augustin Bena din Alba Iulia!”, au mai transmis reprezentanții Curții de Apel Alba Iulia.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.