Administrație

Ciprian Decean, șeful serviciului Antidrog din BCCO Alba Iulia, nu poate justifica cum a făcut peste o sută de mii de lei

Patru polițiști, printre care se află și șeful serviciului Antidrog, din cadrul BCCO Alba Iulia, Ciprian Decean, nu pot justifica cu documente obținerea de venituri în cuantum total de 1,3 milioane de lei, transmite Agenția Națională de Integritate (ANI).

Potrivit unui comunicat al ANI, inspectorii de integritate au constatat existența unei diferențe nejustificate de 111.593 lei între averea dobândită și veniturile realizate de către Ciprian Decean, funcționar public cu statut special în cadrul Inspectoratului General al Poliției Române – Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia. În acest caz a fost sesizată Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Alba Iulia.

Ceilalți trei polițiști intrați în atenția Agenției Națională de Integritate sunt Gheorghe Butur, funcționar public cu statut special – agent de poliție în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj – Poliția Municipiului Gherla, care nu poate justifica 454.614 lei, Constantin Dancu, fost inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța ( 344.132 lei) și Ion Doinel Lefter, funcționar public în cadrul Poliției Locale Sector 2, care nu poate justifica suma de 445.632 lei.

Cazurile celor patru au fost înaintate către Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curților de Apel cu competențe teritoriale în județele în care aceștia domiciliază.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.