Mozaic

Mircea Bravo mai face un film. Oricine poate să apară în el: „Te facem vedetă de cinema!”

Mircea Bravo

Mircea Bravo, celebrul vlogger din Cluj, a anunțat că va mai face un film, intitulat „Nunta pe bani”, film în care va putea să joace oricine, indiferent de vârstă.

Mircea Bravo a anunțat că va mai filma un film intitulat „Nunta pe bani”, în perioada 10 august – 7 septembrie 2022. La fel ca primul său film, „Mirciulică”, și acesta va apărea în cinematografele din România.

Ce are special acest film este faptul că oricine poate să apară în el. Celebrul comediant a postat un videoclip pe story, pe pagina sa de Instagram, unde și-a invitat urmăritorii să participe la crearea noului său film.

Mircea spune că nu există criterii. Poți să ai de la „0 la 90 de ani”, să fii bărbat sau femeie, ai șansa să apari în filmul său.

Vloggerul spune că tot ce trebuie să faci este să trimiți o fotografie cu tine și numărul tău de telefon la adresa de email casting@mirceabravo.ro: „Vreau să vă spun că în perioada 10 august – 7 septembrie noi vom filma al doilea nostru film de cinema. Și vă dau și un spoiler: se va numi „Nunta pe bani”. Noi suntem foarte entuziasmați de proiectul ăsta, dar cea mai tare fază e că dacă tu îți dorești să apari în filmul ăsta să știi că se poate. Indiferent de vârstă, de la 0 la 90 de ani, bărbat sau femeie, pentru oricine există posibilitatea să apară în filmul ăsta. Tot ce te rog e să dai un mail la casting@mirceabravo.ro cu o poză cu tine și un număr de telefon. În cazul în care știi un prieten care vrea să apară, dă-i mai departe story-ul ăsta că poate o să-l facem vedetă de cinema. Aștept mail-ul vostru. Vă pup!”

Comedia „Mirciulică” va apărea în cinematografele din România

Mircea Bravo și simpatica Tanti Lenuța din Chinteni, cea care joacă rolul bunicii lui, vor apărea în cinematografele din țară din această toamnă.

Ei au filmat comedia „Mirciulică”, în care Mircea Bravo va fi actorul principal, dar în film vor apărea și actorii din clipurile realizate până acum.

Comedia „Mirciulică” este scrisă și regizată de Cristi Ilișuan, cel care stă și în spatele celebrelor clipuri de pe internet. Acțiunea principală a filmului se petrece în Gherla. Mirciulică care este jucat de Mircea Bravo, ajuns la vârsta la care vrea să își ia viața în propriile mâini, se simte ca un prizonier în apartamentul părinților, unde trebuie să respecte reguli stricte

Mulți dintre noi o să recunoaștem în film persoane din faimoasele videoclipuri a lui Mircea Bravo.

Comedia va avea premiera în 7 octombrie în cinematografele din țară. Filmările s-au desfășurat atât în Cluj-Napoca, cât și în Gherla și București.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.