Mozaic

A început festivalul Untold. Primarul Boc, mesaj pentru clujenii care se plâng de zgomot: „De la an la an au scăzut tensiunile”

Participanți din peste 100 de țări au fost prezenți la festivalul Untold. Peste 56.000 de oameni au participat la prima zi a festivalului, între care și primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc care a transmis impresii și le-a răspuns clujenilor care se plâng de zgomot, scrie monitorulcj.ro.

„Am fost plăcut impresionat de calitatea festivalului și a festivalierilor, de muzică de calitate cu care ne-am obișnuit. Acești tineri de toate vârstele, ai lumii, deoarece nu sunt doar din Europa, au venit din peste 100 de țări (…) Nu am crezut că este posibil, dar mi-a fost confirmat ieri. Imaginea Clujului este în peste 100 de țări, mai exact 102. Mă bucur că prin acest festival Clujul își arată calitatea și faptul că poate să ofere un festival de talie mondială”, a transmis edilul clujean la un post de radio local.

Totodată, Emil Boc le-a transmis un mesaj clujenilor care se plâng de zgomot și de faptul că Parcul Central este închis pe perioada festivalului.

„De aceea noi arătăm respect pentru fiecare opinie exprimată în acest oraș (…) Trebuie să corectăm lucrurile care sunt sesizate, s-au luat măsuri pentru diminuarea impactului zgomotului, la amplasarea scenelor, s-a ținut cont de propunerile oameni (…) În permanență ne vom păstra capacitatea de a colabora și ameliora în fiecare an. De la an la an au scăzut tensiunile legate de festival pentru că a fost o permanentă deschidere și colaborare între autorități, organizatori, societate civilă, participanți și neparticipanți să găsim cele mai bune modalități de a pune orașul, în primul rând, pe primul loc și apoi, fiecare să se poată regăsi într-o componentă de satisfacție”, a adăugat edilul.

Cum a fost în prima noapte la Untold, citiți în monitorulcj.ro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.