Administrație

Primăria Aiud lucrează la implementarea proiectului „Eco Agrement Aiud”

Primăria Aiud a dat publicității o imagine care arată că au fost amenajate trotuarele și locurile de parcare prevăzute în proiectul „Eco Agremenet Aiud”

Primăria Aiud lucrează la implementarea proiectului „Eco Agrement Aiud”, un proiect de aproape 6 milioane de lei finanțat prin POR 2014-2020, anunță autoritatea locală aiudeană.

Astfel, în zona fostului cartodrom au fost turnate zidurile de sprijin pentru pista de skateboard și a fost realizată infrastructura subterană pentru preluarea apelor meteorice și alimentarea cu apă a zonelor verzi. De asemenea, au fost amenajate trotuarele și locurile de parcare, precizează reprezentanții administrației locale.

Pe strada Ecaterina Varga a fost transportat pământ de umplutură pentru pregătirea însămânțării și plantării zonelor verzi în toamnă. Se lucrează la introducerea rețelei subterane de alimentare cu apă și canalizare meteorică.

Proiectul „Eco Agrement Aiud – Zone de agrement Avram Iancu și Ecaterina Varga” – cod MySMIS 116066 –, este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014–2020 și are o valoare totală de 5.885.135,47 lei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.