Social

Bărbat din Baia de Arieș reținut pentru distrugere, profanare de morminte și tulburarea ordinii publice

Un bărbat de 45 de ani din Baia de Arieș a fost reținut de polițiști pentru distrugere, profanare de morminte și tulburarea ordinii și liniștii publice, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de Inspectoratul de Poliție Județean Alba, „în sarcina acestuia s-a reținut faptul că, pe fondul unor neînțelegeri pe care le-ar fi avut cu un cunoscut, în perioada iunie – august, l-ar fi amenințat și i-ar fi distrus cauciucurile mașinii și alte elemente din caroserie și ar fi dat foc unei căpițe de fân. Acesta s-ar fi manifestat violent și ar fi adresat injurii la adresa aceleiași persoane și în timpul unei liturghii la care participau mai mulți membri ai comunității”.

Totodată, potrivit sursei citate, bărbatul ar fi scos crucea unui mormânt și ar fi lovit o altă cruce, nemulțumit fiind că i s-a refuzat participarea la o activitate de curățare a mormintelor dintr-un cimitir, din cauza stării avansate de ebrietate, se menționează în comunicat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.