Politică

Somație de la PSD: Primarul Nistor să refacă amenajarea lacului din Parcul Tineretului

Social-democrații din Sebeș îi solicită primarului Dorin Nistor (PNL) refacerea la standarde „de calitate” și „nu soluții improvizate și cârpeli” a amenajării lacului din Parcul Tineretului, o investiție realizată cu fonduri europene, după ce folia amplasată pe fundul lacului s-a dezlipit și s-a ridicat deasupra apei, iar pe aceasta au fost puse dale.

„Organizația municipală a PSD Sebeș solicită primarului Dorin Nistor lucrări de refacere la Parcul Tineretului, având în vedere că folia amplasată pe fundul lacului s-a dezlipit și s-a ridicat deasupra apei. Soluția aleasă a fost golirea apei din lac și amplasarea unor amărâte de dale pe fundul său, astfel încât folia să nu se mai ridice deasupra apei”, se menționează într-un comunicat transmis marți Agerpres.

PSD Sebeș solicită lucrări de refacere la Parcul Tineretului, „nu soluții improvizate și cârpeli”.

Social-democrații arată că lacul din Parcul Tineretului trebuie să beneficieze de lucrări sustenabile, la cele mai înalte standarde.

„PSD Sebeș cere ca investițiile realizate să fie de calitate, durabile, în caz contrar ele reprezintă doar cheltuirea iresponsabilă a banului public”, se mai arată în comunicat.

Investiția de reamenajare a Parcului Tineretului, unde se află și lacul, a costat peste 1,5 milioane de euro, potrivit sursei citate.

„PSD Sebeș nu acceptă ca administrația PNL să își bată joc de banii cetățenilor și cere primarului Nistor să ia măsuri urgente – refacerea lucrării la standarde de calitate, nu soluții improvizate”, se mai arată în comunicatul organizației municipale PSD Sebeș.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.