Economie

Revolut intră pe piața de creditare. Credit de nevoi personale de până la 125.000 lei, acordat în câteva minute

Fintech-ul Revolut, care are peste 20 de milioane de clienți în întreaga lume, din care peste 2 milioane în România, a lansat oferta de creditare pe piața din România. Astfel, utilizatorii din România ai Revolut Bank pot să aplice pentru creditul de nevoi personale negarantat, scrie start-up.ro.

Clienții vor putea să modifice data de rambursare lunară, să efectueze rambursări parțiale sau totale direct din aplicație și să-și verifice extrasul de credit în orice moment.

„Creditul de nevoi personale este ușor de obținut, direct din aplicație, în câțiva pași simpli, și foarte transparent în privința costurilor – singurul cost care se percepe fiind dobânda. Nu există comisioane de emitere și pentru rambursare anticipată și nici alte costuri ascunse. Împrumutul se adresează, pentru moment, clienților Revolut cu istoric de creditare al căror venit poate fi verificat online, însă este un proces etapizat și, în curând, vom fi în măsură să adăugăm și alte categorii acceptate. Produsul este oferit doar în moneda locală, cu dobândă fixă pe toată perioada creditului, și o durată de maxim 60 de luni. Ca și în cazul altor produse Revolut, ne gândim mai întâi la clienți și ne străduim să le oferim o experiență de management al finanțelor personale complet diferită. Produsul nostru este disponibil 24/7 în aplicație. Clienții au libertatea de a accesa creditul cu ușurință oricând au nevoie de bani și pentru suma de care au nevoie, fără bătăi de cap sau comisioane suplimentare, atunci când obțin un împrumut sau îl rambursează”, a declarat Gabriela Simion, director general al sucursalei Revolut din România.

Aceasta a precizat faptul că Revolut Bank ca aduce, în viitorul apropiat, și alte produse de creditare cu costuri reduse pentru clienții din România, potrivit sursei citate.

Din 2018, Revolut a obținut licența bancară pentru a opera în UE, emisă de Banca Lituaniei și Banca Centrală Europeană (BCE). Ulterior, compania a depus eforturi pentru a pașaporta această licență în cât mai multe piețe din UE, ajungând, în prezent, la 30 de piețe din Spațiul Economic European (SEE), unde are peste 15 milioane de clienți (retail și business).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.