Administrație

ADR Centru a făcut o vizită de monitorizare a Proiectului „Respect pentru bunicii comunității” de la Aiud

Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Centru a făcut o vizită de monitorizare la Aiud, verificând stadiul de realizare al proiectului „Respect pentru bunicii comunității”, prin care vor fi edificate Centrul de zi pentru persoane vârstnice, Cantina socială și Centrul de îngrijire la domiciliu a persoanelor vârstnice, informează Primăria municipiului Aiud.

„Săptămâna aceasta am primit vizita de monitorizare din partea ADR Centru, în cadrul proiectului SMIS 116236 – Respect pentru bunicii comunității”, se arată într-o comunicare publică a municipalității, în care se mai precizează că au fost analizate activitățile proiectului pentru toate cele trei obiective care vor fi dezvoltate în proiect și anume: Centrul de zi pentru persoane vârstnice, Cantina socială și Centrul de îngrijire la domiciliu a persoanelor vârstnice.

„S-a verificat progresul proiectului, atât tehnic cât și financiar, precum și încadrarea în termenele asumate, reprezentanții ADR declarându-se încântați de buna implementare a proiectului. Totodată, s-au purtat discuții cu privire la graficul lucrărilor și calendarul activităților până la finalul proiectului”, mai transmit reprezentanții municioalității..

„Vă reamintim că proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020 și se implementează de către Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Aiud în parteneriat cu Asociația Serviciul de Ajutor Maltez în România – filiala Aiud. Programul Operațional Regional 2014 – 2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru”, se mai arată în informarea făcută de Primăria municipiului Aiud.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.