Sport

Rezultate bune pentru secția tenis de masă a CS Unirea Alba Iulia la concursul de calificare în Divizia B

Sportivii secției tenis de masă de la CS Unirea Alba Iulia au înregistrat rezultate bune la concursul de calificare în Divizia B – seniori, desfășurat recent la Moinești, județul Bacău. Echipa s-a clasat pe locul 5 din 12. Calificarea în Divizia B este permisă primelor 6 echipe clasate, ceea ce reprezintă un succes pentru CS Unirea Alba Iulia, informează clubul.

La concurs au mai participat echipe din Bistrița Năsăud, Constanța, Lugoj, Brașov, București, Craiova, Florești, Cluj-Napoca și Iași. S-au constituit două grupe, iar apoi s-au desfășurat meciuri pentru stabilirea primelor locuri. Meciurile s-au desfășurat la individual.

Echipa CS Unirea Alba Iulia, care a făcut deplasarea la Moinești, a fost formată din: Instructor sportiv – Șușman David Dan și jucătorii: Verdeț Adrian, Baciu Gabriel, Pavel Călin și Damian Alin.

Din echipa CS Unirea Alba Iulia mai fac parte: Bora Nicolae, Petruș Florin, Suflețel Emil (antrenor jucător) și Suflețel Radu (aceștia vor evolua în următoarele meciuri).

„Echipa CS Unirea Alba Iulia are jucători care pun mult suflet, emoție și multă muncă. Sunt oameni de omenie și caracter, care au demonstrat că prin muncă, răbdare și susținere reciprocă se face o echipă unită! Îi felicit pentru prestație și aștept cu nerăbdare următoarele meciuri”, a spus instructorul sportiv David Dan Șușman.

Secția tenis de masă din cadrul CS Unirea Alba Iulia a trecut printr-o perioadă de tranziție, iar în prezent se lucrează la consolidarea sa. Sunt primele meciuri după perioada pandemică, iar rezultatele obținute sunt foarte bune.

În următoarea perioadă, în cadrul secției tenis de masa, se intenționează înființarea unei grupe pentru copii și juniori (10-18 ani), care să descopere talente și sa pregătească pasionații pentru performanță.

În acest fel, se va îmbina experiența jucătorilor cu participări în divizia B cu energia celor tineri, care trebuie să fie pregătiți să preia ștafeta peste ani.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.