Politică

Viceprimarul Câlnicului a semnat contractul de finanțare a lucrărilor de apă. Dumitrel felicită pe toată lumea

Cu asistență guvernamentală de top, „vicele” din Câlnic (stânga jos) a semnat pentru cei 1,5 milioane de lei

O comună din Alba este beneficiara primului contract de finanțare din România semnat, vineri, prin Programul Național „Anghel Saligny”, și vizează alimentarea cu apă potabilă a satului Deal, printr-o investiție de la bugetul de stat de peste 1,5 milioane de lei.

„Astăzi, în urmă cu puțin timp, a avut loc semnarea primului contract de finanțare din România prin programul ‘Anghel Saligny’, între Guvernul României și Primăria Comunei Câlnic, privind dezvoltarea rețelei de apă în satul Deal”, a transmis președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel.

Contractul a fost semnat din partea administrației locale de către viceprimarul comunei Câlnic, Ioan Cunțan, și beneficiază de o alocare de la bugetul de stat de 1,51 milioane de lei.

Președintele CJ Alba a transmis felicitări tuturor primarilor din județ care au obținut finanțări prin acest program, inclusiv edilului comunei Câlnic, Lucian-Tiberiu Bodea, pentru „implicarea în dezvoltarea și modernizarea comunităților pe care le gospodăresc”.

Județul Alba a atras peste 1.173.000.000 lei prin acest program, bani care vor fi investiți în modernizarea căilor de comunicații, dezvoltarea rețelelor de apă și canal și extinderea rețelelor de gaze.

Comuna Câlnic, pe primul loc în lista banilor. Ministerul Dezvoltării a semnat primele contracte de finanțare „Anghel Saligny”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.