Social

Zile agitate. Jandarmeria Alba are program și în acest weekend

La sfârșitul acestei săptămâni, pe raza județului Alba vor avea loc mai multe evenimente în spațiul public. În acest context, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba, vor executa misiuni specifice, pentru ca aceste manifestări să se desfășoare în condiții de siguranță, informează reprezentanții instituției.

Vor fi în atenție manifestări cultural-artistice precum: Sărbătoarea Muzicii, eveniment zilnic în acest sfârșit de săptămână desfășurat în Cetatea Albă Carolina, Zilele orașului Câmpeni, Zilele orașului Teiuș, Zilele comunei Lopadea Nouă și Fii satului Găbud.

Totodată vom asigura măsuri de ordine publică și la competițiile sportive ce vor avea loc sâmbătă, 27 august, la Alba Iulia (meciul de fotbal dintre CSU Alba Iulia – ACS Academia Viitorul Cluj), la Ocna Mureș (meciul de fotbal dintre CS Ocna Mureș – CS Corvinul Hunedoara) și la Cugir (meciul de fotbal dintre CS Metalurgistul Cugir – CS Unirea Ungheni).

Jandarmeria Alba recomandă participanților la aceste manifestări să respecte măsurile dispuse de organizatori și forțele de ordine, să adopte un comportament civilizat și să nu se implice în conflicte de orice natură.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.