Educație

13 elevi din licee civile au fost repartizați prin transfer în Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul”

13 elevi din licee civile au fost repartizați astăzi, prin transfer, la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul”, pe locurile libere la clasa a XI-a, respectiv clasa a X-a, informează instituția de învățământ.

Repartizarea s-a făcut conform metodologiei privind transferul elevilor în colegiile naționale militare din unitățile de învățământ din rețeaua Ministerului Educației Naționale.

La clasa a XI-a, având în vedere că numărul elevilor înscriși în procedura de transfer a depășit numărul de locuri libere, repartizarea s-a făcut în ordinea descrescătoare a rezultatelor obținute la testul de evaluare a cunoștințelor pe care candidații l-au susținut în 24 august și în funcție de opțiunile exprimate în cererea de transfer.

Rezultatele sunt disponibile la următorul link: http://www.colmil-mv.ro/Ierarhia%20candidatilor%20la…

La clasa a X-a, unde numărul candidaților a fost mai mic decât numărul de locuri libere, repartiția s-a făcut în funcție de media anuală a anului de studiu.

Rezultatele sunt disponibile la următorul link: http://www.colmil-mv.ro/Ierarhia%20candidatilor%20la…

Toți cei 13 elevi repartizați prin transfer vor susține săptămâna viitoare examene de diferență.

În Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” au fost disponibile în această vară, prin transfer pentru elevii din liceele civile, 15 locuri, 8 locuri la clasa a X-a și 7 locuri la clasa a XI-a.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.