Administrație

Sezonul nunților. Primarul din Săliștea anunță campania de premiere Nunta de Aur și Nunta de Aur Plus

Primarul comunei Săliștea, Aurel Emil Stănilă

Edilul șef al comunei Săliștea, Aurel Emil Stănilă, a anunțat pe pagina de socializare a primăriei locale că intenționează să prezinte consiliului local un proiect de hotărâre pentru sărbătorirea oficială a cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsnicie sau au depășit acest termen.

„În cursul lunii septembrie 2022 intenționez să supun spre aprobarea Consiliului Local Săliștea un proiect de hotărâre cu privire la sarbătorirea începând cu acest an a cuplurilor care împlinesc 50 de ani de căsnicie, precum și pe cei care au împlinit în anii anteriori 50 de ani de căsnicie (50+, deoarece e pentru prima dată când sarbatorim un asemenea eveniment)”, a anunțat Stănilă.

Potrivit primarului, evenimentul urmează a avea loc în anul acesta și anii care urmează, în data de 1 octombrie, „dată care coincide și cu Ziua İnternațională a Persoanelor Vârstnice”.

Aurel Emil Stănilă își propune ca, „într-un cadrul festiv la Săliștea”, să acorde „diplome, buchete de flori doamnelor, o sumă de bani și o masă festivă”.

„Pentru a putea aproxima cu exactitate intinderea cheltuielilor și a sumei necesare a acestora, rog pe toate cuplurile din Săliștea, Tărtaria, Săliștea Deal și Margineni, care implinesc anul acesta 50 de ani de căsnicie sau care au împlinit 50 de ani de căsnicie în anii anteriori,(îndiferent câți), să se prezinte la sediul primăriei Săliștea până în data de 16 septembrie 2022 inclusiv, cu buletinele de indentitate (numai cei care au mutație în comuna Săliștea) și certificatul de căsătorie”, a mai transmis primarul.

Intrând în amănunte organizatorice, Aurel Emil Stănilă a mai decis că beneficiarii acestei hotărâri vor trebui „să completeze o cerere formular prin care pot opta pentru toate manifestările sau numai pentru o parte din ele, exemplu, nu vor să participe la masa festivă”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.