Social

Într-o acțiune pentru prevenirea accidentelor, polițiștii din Alba au reținut zeci de permise și certificate de înmatriculare

Săptămâna trecută, polițiștii din Alba au organizat o acțiune, pe raza întregului județ, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră. Au fost aplicate 1.015 sancțiuni contravenționale, au fost constatate 14 infracțiuni și au fost reținute 44 de permise de conducere, informează Inspectoratul de Poliție Județean Alba.

În perioada 22 – 28 august 2022, Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba a organizat, pe raza întregului județ, o acțiune pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accident și depistarea conducătorilor auto care nu respectă regulile de circulație.

Au fost aplicate 1.015 sancțiuni contravenționale, din care 360 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 9 pentru conducere sub influența alcoolului, 12 pentru nerespectarea regulilor privind depășirea, 27 pietonilor și 35 bicicliștilor care nu au respectat regulile privind circulația pe drumurile publice, iar restul sancțiunilor au fost aplicate pentru alte abateri comise de participanții la traficul rutier.

Au fost reținute 44 de permise de conducere, retrase 30 de certificate de înmatriculare și au fost constatate 14 infracțiuni.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.