Social

Șofer prins încălcând limita de viteză, de două ori, într-un minut, în localități diferite

Un tânăr de 19 ani, care avea permisul reținut de la începutul lunii august, a fost prins încălcând limita de viteză, de două ori, în două localități diferite, într-un singur minut, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, Delia Nenișcu.

Potrivit sursei citate, tânărul a fost surprins de polițiștii Serviciului Rutier la ieșirea din localitatea Vârfu Câmpului în timp ce conducea cu 152 de km/h, fiind înregistrat de aparatul radar, și, ulterior, când polițiștii au pornit în urma autoturismului pentru a-l opri, după intrarea în localitatea Ionășeni, a fost înregistrat rulând cu 129 de km/h.

„Mai mult decât atât, tânărul nu avea dreptul de a conduce, permisul fiindu-i reținut de la începutul lunii august, pentru încălcarea unor reguli de circulație, în județul Suceava”, a afirmat Nenișcu.

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis, totodată fiindu-i aplicate două sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.200 de lei, iar, ca măsură complementară, i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 240 de zile.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.