Administrație

Consiliul Local al municipiului Aiud își digitalizează activitatea

Consiliul Local Aiud își digitalizează activitatea, anunță reprezentanții instituției, care adaugă că, în acest scop, organizează cursuri de instruire ale consilierilor locali și a funcționarilor din cadrul aparatului de specialitate.

„Săptămâna aceasta au avut loc cursuri de instruire ale consilierilor locali și a funcționarilor din cadrul aparatului de specialitate. Cursurile sunt menite să-i familiarizeze pe toți cei implicați în activitatea Consiliului Local cu noile aplicații online, astfel încât să fie asigurată buna desfășurare a ședințelor în acest nou cadru digitalizat”, se arată într-o informare publică a Consiliului Local Aiud.

Soluția de gestiune integrată a activităților consiliului local, cre include și un sistem de conferință audio/video a fost achiziționată și implementată prin intermediul unui proiect cofinanțat din fonduri europene – „Educația – un pas înainte”,cod SMIS: 136003 / cod SIPOCA 773 – proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

De asemenea, sala de ședințe a Consiliului Local Aiud – care poartă numele lui Ion I.C. Brătianu – a fost renovată, fiind „mult mai adaptată prezentului”, după cum precizează reprezentanții deliberativului aiudean.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.