Social

Șase percheziții în patru județe, la persoane acuzate că au furat cupru în valoare de 200.000 de euro

Polițiștii clujeni efectuează miercuri șase percheziții domiciliare în patru județe – Cluj, Alba, Sibiu și Ilfov, într-un dosar privind sustragerea unei cantități de cupru în valoare de aproximativ 200.000 de euro, faptă săvârșită în luna august.

„În această dimineață, 7 septembrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Cluj, în colaborare cu cei din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, efectuează 6 percheziții domiciliare, în 4 județe – Cluj, Alba, Sibiu și Ilfov. Activitățile vizează un dosar de cercetare penală, înregistrat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, privind sustragerea unei cantități de cupru, în valoare de aproximativ 200.000 de euro, faptă săvârșită în luna august”, se arată într-un comunicat al IGPR.

Potrivit sursei citate, vor fi puse în aplicare 4 mandate de aducere, în vederea continuării cercetărilor și administrării probatoriului.

Acțiunile beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, precum și de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj și al polițiștilor din cadrul inspectoratelor de poliție județene Alba și Ilfov, se menționează în comunicat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.