Social

460.000 de lei îngropați în pământ la Vințu de Jos. Poliția dezvăluie amănuntele acestei istorii

Magistrații Judecătoriei Cluj-Napoca au emis joi un mandat de arestare preventivă, unul de arestare la domiciliu și au dispus două măsuri de control judiciar în dosarul privind sustragerea de cupru în valoare de aproximativ 200.000 de euro.

„În cursul zilei de astăzi, 8 septembrie a.c., în urma activității desfășurate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Cluj, în colaborare cu cei din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de furt calificat, 4 bărbați bănuiți de sustragerea unei cantități de cupru, în valoare de aproximativ 200.000 de euro, au fost prezentați magistraților Judecătoriei Cluj-Napoca, în vederea dispunerii de măsuri preventive. Astfel, în cauză au fost emise un mandat de arestare preventivă, un mandat de arestare la domiciliu și 2 măsuri de control judiciar”, a anunțat Poliția Română.

De asemenea, în cadrul activităților investigativ-operative, în comuna Vințu de Jos, județul Alba, polițiștii au descoperit și ridicat 460.000 de lei, bani care se aflau într-o geantă ascunsă sub pământ, proveniți din comercializarea cuprului, menționează IGPR.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Polițiștii clujeni au efectuat miercuri șase percheziții domiciliare în patru județe – Cluj, Alba, Sibiu şi Ilfov –, într-un dosar privind sustragerea unei cantități de cupru în valoare de aproximativ 200.000 de euro, faptă săvârșită în luna august, a informat IGPR.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.