Politică

Primarul orașului Câmpeni laudă lucrările de modernizare din comuna Rădești

Vicele de la județ Marius Hațegan, primarul Alin Nicula și președintele Consiliului Județean Alba Ion Dumitrel inspectând lucrările de modenizare din comuna Rădești

În comuna Rădești se desfășoară lucrări de realizare a trotuarelor, rigolelor și traseelor de acces la proprietăți, de-a lungul drumului județean. Șantierul din Rădești a fost inspectat miercuri de președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, și de adjunctul Marius Hațegan.

„Cam asta este starea de fapt a administrațiilor PNL, din Alba. Oameni care știu cum se lucrează, nu eterni aspiranți la statutul de gospodar. Munca într-o primărie înseamnă să înțelegi ce vor oamenii, să cauți soluții și să răzbați cu echipa ta prin rezultate nu văicăreli alambicate”, a scris pe contul său de socializare primarul orașului Câmpeni, Cristian Dan Pașca.

„Comuna Rădești arată tot mai bine, cu fiecare zi ce trece, pentru că «banul public» susține exclusiv interesul public iar fiecare realizare e doar un pas spre o altă provocare”, mai spune Pașca.

În acest moment, dispunând de o finanțare venită de la Consiliul Județean Alba, Primăria Rădești realizează trotuare, rigole și accesele la proprietăți, de-a lungul drumului județean. Un alt proiect vizează reabilitarea, modernizarea și echiparea infrastructurii educaționale a corpului nr. 2 al Școlii Gimnazial „Demetriu Radu” din localitate. Anterior, aceleași tipuri de lucrări au vizat corpul 1 al aceluiași obiectiv.

Atât cei doi primari, Pașca și Nicula, cât și președintele și vicele Consiliului Județean, Dumitrel și Hațegan, sunt membri ai Partidului Național Liberal.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.