Economie

Transport agabaritic pe ruta Sibiu – Nădlac II PTF

În perioada 1 – 8 octombrie 2022 se va desfășura un transport „cu depășiri” pe traseul Sibiu – Nădlac, vehiculul agabaritic urmând să transporte un transformator de mari dimensiuni, informează Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Transportul va avea loc pe traseul: Sibiu – DJ 106 – A1SB – A1 – Sebeș – A1 – Holdea – DN68A – Margina – A1 – Nădlac II PTF, lLățimea maximă a vehiculului fiind de 3,7 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic.

„Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră”, precizează reprezentanții CNAIR.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informații suplimentare privind starea rețelei de drumuri naționale și autostrăzi pot fi obținute de la Dispeceratul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – Dispecerat – Situatia Drumurilor Naționale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.