Mozaic

Bruce Springsteen va lansa un album de coveruri ale unor piese soul

Bruce Springsteen va lansa un nou album de studio cu 15 coveruri ale unor piese soul

Rockerul american Bruce Springsteen va lansa pe 11 noiembrie, prin intermediul casei de discuri Columbia Records, un nou album de studio, care va conține 15 coveruri ale unor piese soul, informează site-ul revistei Variety.

Intitulat „Only The Strong Survive”, acest album este compus din coveruri ale unor piese clasice din cataloagele muzicale deținute de casele de discuri Motown și Stax Records. Cele 15 melodii seamănă foarte mult cu piesele clasice difuzate în anii ’60 și începutul anilor ’70 de posturile radiofonice specializate în muzică soul.

Acest album, cel de-al 21-lea material de studio din discografia lui Bruce Springsteen, beneficiază și de interpretări vocale ale unei legende a muzicii soul, Sam Moore, precum și de contribuții aduse de E Street Horns, aranjamente muzicale realizate de Rob Mathes și de backing vocals asigurate de Soozie Tyrell, Lisa Lowell, Michelle Moore, Curtis King Jr., Dennis Collins și Fonzi Thornton.

Albumul „Only The Strong Survive” a fost înregistrat în studioul Thrill Hill Recording din New Jersey și este produs de Ron Aniello.

Acesta este primul album de studio lansat de Bruce Springsteen după materialul său discografic „Letter To You” din 2020.

Starul american se va reuni cu grupul său E Street Band în luna februarie pentru a-și relua turneul internațional, în cadrul căruia a vândut deja peste 1,6 milioane de bilete cu ocazia unor concerte susținute în Statele Unite și în Europa.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.