Social

35 de percheziții la presupuși traficanți de droguri din Alba și Cluj

Polițiști și procurori efectuează, miercuri dimineața, 35 de percheziții la adrese din Alba și Cluj, vizând persoane bănuite de trafic de droguri care ar fi vândut în special canabis consumatorilor din cele două județe, peste 100 de persoane urmând să fie duse la audieri.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Poliția Română, la percheziții participă polițiști ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia și procurori DIICOT – Serviciul Teritorial Alba Iulia.

Descinderile vizează persoane bănuite de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii.

„Din cercetări a reieșit că, în perioada 2021 – 2022, 14 persoane ar fi vândut droguri din categoria celor de risc (canabis), dar și noi substanțe psihoactive mai multor consumatori din Alba Iulia, Aiud, Teiuș, Turda, Gherla, precum și în mai multe localități din zona Munților Apuseni. Persoanele bănuite de trafic de droguri vor fi conduse la sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Alba Iulia, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale”, se arată în comunicat.

De asemenea, alte 110 persoane vor fi audiate, în calitate de martor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.