Administrație

Câmpeni. Cererile pentru ajutorul de încălzire se pot depune la primărie începând din 18 octombrie

Primăria orașului Câmpeni informează că persoanele interesate pot depune cererile pentru ajutorul pentru încălzirea locuinței, sezonul rece 2022-2023, începând cu data de 17 octombrie 2022.

Venitul mediu net lunar până la care se acordă ajutorul pentru încălzirea locuinței este de 1386 lei/membru de familie și 2053 lei/persoană singură. La stabilirea venitului net mediu lunar pe membru de familie şi, după caz, al persoanei singure, se iau în calcul toate veniturile realizate de membrii acesteia în luna anterioară depunerii cererii.

Pentru cererile depuse până la data de 20 noiembrie 2022, ajutorul pentru încălzirea locuinței se acordă pentru tot sezonul rece.

Informațiile referitoare la documentele necesare, limitele de venituri, lista bunurilor ce conduce la excluderea acordării ajutorului pentru încălzirea locuinței și condițiile de acordare, sunt disponibile pe site-ul Primăriei Câmpeni la rubrica Servicii Publice-Direcția Asistență Socială-Asistența Socială sau la sediul Primăriei Câmpeni.

Actele necesare acordării ajutorului pentru încălzirea locuinței se depun la sediul Primăriei Câmpeni.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.