Mozaic

Theodora Golf Club aniversează 5 ani de la inaugurare

Cel mai mare resort de golf din România, Theodora Golf Club, aniversează, pe 14 octombrie 2022, 5 ani de la inaugurare, contorizând peste 50.000 de oaspeți din țară și străinătate, peste 70 de turnee de golf găzduite, peste 300.000 de mingi lovite cu pasiune de jucători, peste 500 de evenimente private și corporate, premii internaționale și trofee la competiții naționale, mii de review-uri și 1826 de răsărituri și apusuri splendide de soare.

Investiția inițială, de peste 15 milioane de euro, a însemnat plasarea României pe harta internațională a golfului prin cel mai mare teren de golf la standarde profesioniste, care se întinde pe 56 ha, cu 18 parcursuri în lungime totală de 6518 m, care se finalizează cu cel mai lung traseu din Europa – par 6 – 735 m, prin organizarea primului turneu internațional Pro Am (în 2019) și prin găzduirea a peste 70 de turnee de golf.

„De 5 ani, și la Theodora Golf Club facem lucrurile așa cum trebuie, creând o experiență cu adevărat specială pentru oaspeții care s-au bucurat de golf & more. Am crescut sănătos afacerea, am trecut cu bine peste anii de pandemie, ne-am mărit echipa și continuăm să ne dezvoltăm. Astăzi împlinim 5 ani, pe care îi celebrăm bucurându-ne pentru ce am realizat și uitându-ne în față pentru ce dorim să facem de acum în colo, impunând standarde de performanță în domeniul ospitalității. Mulțumim tuturor celor care ne-au acordat încredere și ne-au ajutat să creștem an de an: angajați, parteneri de afaceri, furnizori, autorități și tuturor oaspeților noștri”, spune Theodora Popa, vicepreședinte Theodora Golf Club.

În afara competițiilor de golf găzduite, resortul din Teleac este renumit și pentru și ospitalitatea impecabilă și pentru evenimentele organizate perfect, care îi impresionează pe toți participanții.

„Am adus împreună familii, echipe sau întregi industrii organizând peste 500 de evenimente de neuitat. Iar calitatea serviciilor noastre și ospitalitatea echipei au fost recompensate cu două premii internaționale Best Golf Hotel, alte trofee și nominalizări în fiecare an la competiții prestigioase naționale și internaționale, dar și cu mii de review-uri fantastice”, punctează Theodora Popa, vicepreședinte Theodora Golf Club.

Resortul atrage atât turiști români, jucători de golf sau doar în căutare de relaxare și aer curat, cât și străini. Ponderea acestora este de aproximativ 30%, mulți dintre ei, pasionați de golf, fiind atrași de terenul de la Theodora Golf Club, singurul din România realizat la standarde internaționale.

Resortul are o echipă de aproximativ 65 de persoane, vile cu spații generoase și o panoramă splendidă, străjuită în depărtare de Munții Apuseni.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.