Administrație

Primăria Abrud anunță că va primi o finanțare de 6,7 milioane de lei prin PNRR

Primăria orașului Abrud anunță că a reușit să obțină o finanțare de 6,7 milioane de lei prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) pentru realizarea unor investiții locale, cum ar fi construcția de locuințe pentru tineri, informatizarea serviciilor administrative și instalarea unor stații de alimentare pentru automobilele electrice.

„Primăria Oraşului Abrud a reuşit să «prindă» trei proiecte importante pentru oraş, în cadrul componentei 10 a PNRR – Fondul Local. Au fost aprobate cererile de finanțare pentru «achiziția unui sistem integrat de tehnologia informațiilor şi comunicațiilor», care să îmbunătățească managementul urban local şi care să furnizeze servicii publice digitale în oraşul Abrud, județul Alba (în valoare de 2.195.407,53 lei) şi «stații de încărcare vehicule electrice în oraşul Abrud, județul Alba», în valoare de 292.900,65 lei”, se arată într-o informare semnată de primarul Cristian Alexandru Albu.

Cea mai substanțială sumă, de 4.217.769,36 lei a fost primită pentru proiectul de construire a unor locuințe pentru tineri în oraşul Abrud, mai precizează documentul.

„Aceste finanțări se adaugă celei primite tot prin PNRR în cadrul componentei 15 – Educație, pentru construirea unei creşe în oraşul Abrud. Sunt mândru că am reuşit, în primii doi ani de mandat, să atrag pentru oraşul nostru fonduri care să permită dezvoltarea, modernizarea şi creşterea nivelului vieții abrudenilor. Am pornit pe acest drum şi mergem înainte, cu Abrudul în suflet!”, mai transmite primarul orașului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.