Social

O femeie dată dispărută a fost găsită înecată în râul Sebeș

Cadavrul unei femei din Sebeș, a cărei dispariție de la domiciliu a fost reclamată în 24 octombrie, a fost descoperit în albia râului Sebeș, necropsia arătând că aceasta a murit înecată, a informat vineri Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Alba.

Potrivit unui comunicat transmis vineri de IPJ Alba, polițiștii de investigații criminale din Sebeș au identificat luni cadavrul unei persoane în albia râului Sebeș, de pe raza orașului Sebeș. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta aparține unei femei de 66 de ani, din Sebeș, dispărută de la domiciliu din data de 24 octombrie 2022.

„Polițiștii din Sebeș, împreună cu lucrătorii ISU, au efectuat căutări pentru găsirea femeii, zilnic, iar în cursul zilei de 31 octombrie 2022, aceasta a fost găsită în albia râului Sebeș”, se menționează în comunicat.

Potrivit IPJ Alba, la examinarea sumară a cadavrului nu au fost identificate urme vizibile de violență.

„Nu există suspiciuni ca femeia să fi fost victima vreunei infracțiuni. În urma necropsiei, s-a stabilit ca și cauză a decesului insuficiență cardio-respiratorie acută, asfixie mecanică prin submersie în apă”, precizează IPJ Alba.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.