Social

Percheziții la persoane bănuite că ar fi furat țigarete în valoare de zeci de mii de lei

Au participat la acțiune ofițeri ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române (fotografie de arhivă)

Trei percheziții sunt efectuate marți dimineața în municipiile Alba Iulia și Blaj, la persoane bănuite de furt calificat și care ar fi sustras, în principal, țigarete în valoare de zeci de mii de lei.

„În această dimineață, polițiștii din Alba Iulia, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, efectuează 3 percheziții, în Blaj și Alba Iulia, la persoane bănuite de furt calificat. Din cercetări a reieșit că, în luna octombrie 2022, doi bărbați, din Alba Iulia și Blaj, ar fi pătruns, prin efracție, în două societăți comerciale din municipiul Alba Iulia, de unde ar fi sustras, în principal, țigarete, în valoare de aproximativ 40.000 de lei”, se menționează într-un comunicat transmis, marți, de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Alba.

Cei doi bărbați vor fi conduși, potrivit sursei citate, la sediul Poliției Municipiului Alba Iulia, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. La activități participă și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiști ai Serviciului Criminalistic din cadrul IPJ Alba, precum și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Blaj.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.