Social

Pârjol cu un mort la Aiud. Este a treia victimă a unui incendiu în doar o săptămână, în județul Alba

Foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Alba

Un puternic incendiu a izbucnit joi seara la o anexă gospodărească a unei locuințe din municipiul Aiud, eveniment soldat cu moartea unei persoane, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Alba. Potrivit pompierilor, este cel de-al treilea mort, carbonizat într-un incendiu, în mai puțin de o săptămână.

În momentul în care forțele de intervenție au ajuns la locul incendiului, pe strada str. Cuza Vodă din Aiud, focul se manifesta cu ardere generalizată la întreaga anexă gospodărească, pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați.

„Din nefericire, a fost găsită și o victimă în interiorul anexei, carbonizată”, precizează reprezentanții ISU Alba, care mai spun că polițiștii lucrează la identificarea victimei. Aceasta ar fi un bărbat cu vârsta estimată la 30 de ani.

„Totodată, atragem atenția asupra faptului că în mai puțin de o săptămână, este a 3-a victimă, decedată, surprinsa de incendiu”, transmit reprezentanții ISU. „Cu toate că am rugat cetățenii să respecte măsurile specifice de prevenire și apărare împotriva incendiilor, facem din nou apel la aceștia să fie vigilenți în respectarea acestor măsuri pentru a putea preveni astfel de evenimente tragice”, mai precizează pompierii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.