Social

Grav accident de circulație, soldat cu doi morți, în Vințu de Jos

Un grav accident de circulație, cu multiple victime, a avut loc marți seara în localitatea Vințu de Jos. Au fost implicate în evenimentul rutier un autocamion și un autoturism.

La sosirea forțelor de intervenție, la fața locului au fost găsite trei victime: un bărbat încarcerat în autoturism, inconștient, un alt bărbat ieșit afară din același autoturism și un al treilea bărbat, șoferul camionului, conștient, căruia salvatorii au început să-i acorde primele îngrijiri medical.

Șoferul autocamionului a fost predat unui echipaj SAJ, urmând ca acesta sa fie transportat la spital.

Pompierii militari au început procedurile de extragere a victimei încarcerate din autoturism. Victima încarcerată a fost extrasă din autoturism, însă personalul medical a trebuit să declare decesul acesteia.

Din nefericire victima care a răspuns manevrelor de resuscitare, a intrat din nou în stop cardio-respirator.

Acesteia i s-au aplicat manevrele de resuscitare, însă fără răspuns, fiind declarat decesul acesteia.

Victimei ieșite din autoturism, i-au fost efectuate manevrele de resuscitare. „Din fericire aceasta a răspuns manevrelor de resuscitare la momentul actual fiind predată echipajului TIM pentru îngrijiri medicale și ulterior transportul acesteia la spital”, au anunțat, în primul moment, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Ulterior, însă, bărbatul a intrat din nou în stop cardio-respirator. Deși i s-au aplicat manevrele de resuscitare, acesta nu a mai putut fi resuscitat, fiind declarat decesul.

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.