Social

Incendiu nocturn la Roșia de Secaș. Proprietara clădirii a făcut un atac de panică

Un incendiu a izbucnit și a evoluat rapid într-o gospodărie rurală din localitatea Roșia de Secaș în cursul zilei de joi spre vineri. Au intervenit, alături de pompierii locali, pompierii din Garda Blaj, reușind să limiteze și apoi să lichideze incendiul.

Potrivit unui comunicat al inspectoratului pentru Situații de urgență Alba, la sosirea forțelor de intervenție la locul solicitării, incendiul se manifesta la o camera tehnică (în care funcționa și centrala termică), dar și la două anexe gospodărești, o bucătărie de vară și o sură.

Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite, precizează reprezentanții ISU. De asemenea, forțele de intervenție au reușit limitarea propagării incendiul la două case din proximitate.

Echipajul SMURD a preluat o persoană de sex feminim, propietara locuinței, care prezenta simptomele uinui atac de panică, aceasta fiind transportată la Centrul de Primire a Urgențelor Blaj.

Suprafața totală afectată de incendiu este de aproximativ 100 de metri pătrați.

La fața locului s-au deplasat șeful Grupei Operative și doi ofițeri care au stabilit cauza probabilă a incendiului, care ar fi fost generat de un horn neprotejat corespunzător față de materiale combustibile invecinate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.